fbpx

szállítási feltételek

Szállítás és fizetési feltételek Tájékoztató szállítási rendszerünkről

Hétfőtől-péntekig a 12:00-ig leadott rendeléseket a megrendelés napján tudjuk kiszállítani. a 12:00 után történő rendeléseket a következő nap tudjuk kézbesíteni. A szállítás futárral történik Pápán belül, valamint a megjelölt községeket érintve (ettől eltérő szállítási idő esetén cégünk munkatársa értesíti a Megrendelőt)

7:00 órától 12:00 óráig. előrendelést felveszünk.

Szállítási díj Pápára:

10.000 Ft alatt 500 Ft

Szállítási díj Nagygyimót, Béb, Ugod, Homokbödöge, Adásztevel, Nagytevel:

hétköznap  (Hétfő-szerda-péntek): Nagygyimót, Béb, Ugod.
hétköznap  (Kedd-csütörtök): Adásztevel, Nagytevel, Homokbödöge,

10.000 Ft alatt 750 Ft

FONTOS TUDNIVALÓK:

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megrendelő át tudja venni a csomagot. Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol cégünk munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő kérdés érdekében. Amennyiben nem tudjuk a megrendelőt elérni stornózzuk rendelését. A termékeknél feltüntetett képek csak illusztrációk. Fizetés: A vételár kiegyenlítése az árú átvételekor történik.

Számlaigényét kérjük előre jelezze, mert utólag nem áll módunkban kiállítani!

Üzletszabályzat Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat.
Az eladó: Makkocska kft.
E-mail:
Adóigazgatási szám:
Cégjegyzékszám:
Adakezelési nyilvántartási szám:

Vételár, fizetési feltételek: Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

A vételár kiegyenlítése: készpénzben, vagy bankkártyával az áru átvételekor.

Szállítási feltételek, határidők:

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megrendelő át tudja venni a csomagot

Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol cégünk munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő kérdés érdekében.

A 12:00-ig leadott rendeléseket az adott napon tudjuk kiszállítani. a 12:00 után történő rendeléseket a következő nap tudjuk kézbesíteni. A szállítás futárral történik Pápán belül (ettől eltérő kiszállítási idő esetén cégünk munkatársa értesíti a Megrendelőt) délután 13:00 –tól este 20:00-ig, hétfőtől szombatig.

A várható szállítani idő a készleten lévő termékekre vonatkozik.

Valamely termékekből átmeneti készlethiány előfordulhat, az ebből fakadó károkért felelősséget nem vállalunk.

Az elállás joga:

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben a Makkocska Kft. köteles a termékekért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is a Megrendelő viseli illetve ő gondoskodik róla. A visszafizetés magától érthetően csak bontatlan, sértetlen, ép árucikkekre vonatkozik.

Sikertelen kézbesítés:

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Adatvédelem:

A Makkocska Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és tájékoztatáshoz használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább harmadik félnek.

Ön regisztrációjával elfogadja, hogy a megadott e-mail címére a Makkocska Kft. alkalmanként hírlevelet, illetve tájékoztató anyagot küldhet az aktuális ajánlatairól.

Tárhelyszolgáltató:

MAGYAR HOSTING KFT.

1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

Mobil:

Email:

Cégjegyzékszám: 01 09 968314

Adószám: 23495919241

Adatkezelési nyilvántartási szám: